Illegale EK-poules wordt aangepakt

ek poule

De nieuwe Kansspelautoriteit gaat zich niet alleen met online gokken bezighouden maar ook de cafes bezoeken om te kijken of er illegale ek-poules gehouden worden waar grote geld gewonnen wordt door de kroegbazen.

Het is volgens de wet verboden om ek-poules te organiseren in kroegen en andere openbare gelegenheden. Kroegbazen die denken eventjes snel goed geld te verdienen of het bezoek aan hun cafe spannender willen maken dmv. een ek-poule kunnen weleens een dure EK tegemoet gaan als ze opgepakt worden door de politie.

Zij riskeren hoge boetes die de nieuwe kansspelautoriteit kan afgeven zonder tussenkomst van een rechter. Volgens woordvoerster Rosie Hoffman nemen ze meldingen erg serieus en wordt er direct ingegrepen. Zolang voetbalpoules niet in besloten kring worden gehouden is het strafbaar om een poule op te zetten.Gokwereld Disclaimer:

Gokwereld is niet verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de organisaties op deze site en eventuele schade kan niet op Gokwereld verhaald worden. Mocht je problemen ondervinden met de goksites op Gokwereld zul je jouw klacht(en) moeten indienen bij de betreffende website. Natuurlijk zijn we altijd bereid om je te helpen en kun je altijd contact met ons opnemen!